Ο Δρόμος του Τσαγιού
Ο δρόμος του τσαγιού και στο Ηράκλειο
Από το 2008 στο καφεκοπτείο Αθανασάκη αντιπροσωπεύεται ο Δρόμος του Tσαγιού, η πληρέστερη εταιρία για τσάι στην ελληνική αγορά.Φιλοσοφία της εταιρίας είναι το πάντρεμα του τσαγιού με τα μεσογειακά βότανα και τα μπαχαρικά. Μέσα από μια ποικιλία 200 και πλέον τσαγιών, ο καταναλώτης μπορεί εύκολα να βρει τον τύπο που του ταιριάζει. Στο κατάστημά μας φιλοξενούνται περίπου 60 είδη τσαγιών και αφεψημάτων, όμως κατόπιν συνενόησης σας φέρνουμε οποιοδήποτε τσάι μας ζητηθεί. Οι κύριες κατηγορίες που μπορείτε να βρείτε στο καφεκοπτείο Αθανασάκη είναι:

 -Τσάι προέλευσης πράσινό, μαύρο, λευκό ή oolong tea (Darjeeling,Gunpowder Bio,Bai Mu Dan κ.α.)
 -Μίγματα τσαγιών αρωματισμένα με φυσικά αρώματα και ολόκληρα κομμάτια καρπών ή/και ανθών (το δάκρυ της Χίου, μεσογαία, μυρωμένος θάμνος κ.α.)
-Τσάι υγείας (μνήμης gingo,χαλάρωσης,θηλασμού,κατά του διαβήτη κ.α.)
-Μίγματα βοτάνων (yogi tea, κήπος της εδέμ κ.α.)
 -Μιγματα αποξηραμένων φρούτων με ιβίσκο (αλεξανδρινή συμφωνία, κόκκινη πλατεία κ.α.)
 -Βότανα εξωτερικού (mate,roibos)
-Μεσογειακά βότανα (ελληνικό φασκόμηλο,λουίζα,τήλιο Bio κ.α.)

 Στην υποκατηγορία ´´ποικιλίες´´ σας παραθέτουμε ορισμένα από αυτά, αν θέλετε όμως να δείτε όλα τα διαθέσιμα είδη επισκευτείτε το site του Δρόμου του Τσαγιου www.tearoute.gr ή περάστε από το καφεκοπτείο Αθανασάκη στην οδό Γιαννιτσών 3 (πλατεία Κορνάρου), να σας ξεναγήσουμε στις γεύσεις της Aνατολής και της Μεσογείου!